Sprog

  • Dansk
  • English
  • Deutsch

+45 74 47 15 62 | info@augustenborg-yachthavn.dk

Vinter opbevaring

Vores havn/værft kan tilbyde Dem det mest sikre, nyeste og moderne Boot-Handling-Equipment, der findes indenfor den maritime branche. Vores travelift, der kan løfte op til 35 tons, er købt i 2003 og udstyret med den nyeste teknik. For eksempel noget så usædvanligt som radiostyring, hvilket giver et enestående overblik ved optagning/søsætning af bådene. Til transporten på land har vi en 20 tons knijpstra bådvogn, som er Deres garanti for et sikkert transport forløb på land.
Alle skibe der overvintrer ved os lagres i vores Knijpstra-bådestativer der er varmgalveniseret og produceret i Holland. Så De behøver ikke være nervøs for at nogle af bådene for eksempel står i faldefærdige, hjemmelavede træstativer. Ved os er kun det bedste godt nok. Så Deres båd er i sikre hænder ved os.
Til at udføre de forefaldne reparationer på Deres båd har vi kvalificerede medarbejdere. Til de reparationer, som vores medarbejdere ikke selv kan udføre har vi engageret anerkendte firmaer, som er specialister indenfor deres fag. Til Deres sejl har vi en indgået en samarbejdsaftale med Evlstrøm Sails og til Deres mast har vi Nordic Mast. Alle andre reparationer bliver udført af vores egne medarbejdere. Deres samtalepartner er maskiningeniør Anders Dahl, som siden sine barndomsår har været beskæftiget med den maritime branche.

Vores værksted er autoriseret Yanmar Dealer, men har også indgående kenskab til andre bådmotorer, såsom Volvo Penta og Bukh. Alle reservedele er til rådighed indenfor 1-2 dage efter modtagelsen af Deres ordre.

De kan til en hver tid spørge om priser via mail.

Kontakt os

Augustenborg Yachthavn