Sprog

  • Dansk
  • English
  • Deutsch

+45 74 47 15 62 | info@augustenborg-yachthavn.dk

Vinter opbevaring i kold hal

Vi kan tilbyde Dem vinteropbevaring i 2 top moderne haller på tilsammen 3600 m. Den ene hal er opført i 2001 og hører til indenfor det bedste hvad den maritime branche for øjeblikket kan tilbyde.
Porthøjden er i den ene hal på 8 m og i den anden på 6,5 m, så der er tilstrækkelig med frigangshøjde ved transport ind og ud af hallerne. Adgang til hallerne udenfor den normale åbningstid er kun muligt med nøglekort eller adgangskode.
Dette er Deres garanti for at ingen uvedkommende personer har adgang.

Vinteropbevaringslejen er på 225,00 DKK pr. m² excl. moms. Opbevaringsarealet bliver udregnet på flg. måde (l.o.a. + 1 m x bredde + 0,5 m).

Udover vinteropbevaringslejen er der udgifter til leje af bådestativ, optagning/søsætning, afriggning/riggning og højtryksrensning. Priserne for disse arbejder kan ses på de næste sider.

I begge haller opbevares masterne i de dertil indrettede reoler. Ved opbevaring af båd i hal er dette en del af vinterlejen.

Vores værft, som har til huse i den gamle hal, som vi ynder at kalde den, kan næsten udføre alle reparationer i såvel glasfiber som træ. De kan selvfølgelig selv udføre de nødvendige reparationer og vi står gerne til rådighed med gode råd. Hvis De ikke har det rette håndelag står vores medarbejdere på spring for at være Dem behjælpelig. Vi er Deres garanti for at arbejdet bliver udført efter de bedste bådebygger traditioner.

Er De interesseret i et uforpligtende tilbud på halopbevaring så skal De bare sende os Deres båddata, så vil De indenfor et par dage modtage et tilbud.

Kontakt os

Augustenborg Yachthavn